Koloidní minerály - doprodej, ložisko minerálů zcela vytěženo!!!

10.11.2013 18:16

Koloidní minerály - doprodej, ložisko minerálů zcela vytěženo!!!

Doplněk stravy

Multiminerální preparát s maximální vstřebatelností.

 

https://www.prozdravi.cz/photos/z/s/01/koloidni-mineraly.jpg

Obsah: 300 ml (+/- 5%)

Látky charakterizující výrobek:

Koloidní minerály a stopové prvky.

Koloidní minerály se vyskytují ve formě velmi malých částic, a proto se velmi dobře vstřebávají (z 98% - tj. až ve dvacetkrát větších dávkách než minerály v podobě kovů)

 

Popis

V současné době trpí velmi mnoho lidí nedostatkem minerálů a stopových prvků. Výzkumy amerických vědců prokázaly, že každému člověku chybí minimálně jeden stopový prvek, což může v konečném důsledku vést k poruše činnosti celého organismu. Proto také stále více osob pociťuje problémy se srdcem a kostmi, dochází ke snížení fyzické a intelektuální výkonnosti, objevují se příznaky anémie. Minerály hrají velmi důležitou roli při syntéze DNA, která odpovídá za replikaci a duplikaci buněčných struktur lidského těla. Jsou pro lidský organismus potřebnější než vitamíny, protože jejich nedostatek je zároveň důvodem nízkého vstřebávání vitamínů. Minerály se většinou podávají ve formě syntetických tablet, což podle lékařů a vědců není právě ten nejlepší způsob doplňování nedostatku těchto důležitých látek v organismu, a to především s ohledem na nízkou vstřebatelnost. Lidský organismus totiž nejlépe přijímá koloidní minerály, jejichž vstřebávání se blíží 98 %, tzn. že je dvacetkrát vyšší než u tabletové formy. Doplňkové podávání se doporučuje zvláště:

  • osobám trpícím předčasným šedivěním nebo vypadáváním vlasů
  • jako prevence ztráty pružnosti pokožky a předčasného vzniku vrásek
  • pro zlepšení paměti, při depresích a neurózách
  • při celkovém oslabení, ztrátě energie, snížené odolnosti, cukrovce, nedostatku železa a anémii, chorobách dásní a paradentóze
  • při problémech s hormonálním systémem a trávicím ústrojím
  • ženám s výraznými projevy premenstruačního syndromu a klimakterickými potížemi
  • při nemocech kardiovaskulárního systému, snížené výkonnosti srdečního svalu
  • při svalové ochablosti, zánětech kloubů, osteoporóze a oslabení kostí
  • při zánětlivých stavech bakteriálního a mykotického původu (některé ionty stopových prvků, například mědi nebo zinku, mají antibakteriální, antimykotické a dokonce antivirové účinky)
  • při křečích v nohách a bederních bolestech.

Složení

Vápník a fosfor umožňují provozovat oblíbené sportovní aktivity bez přílišné obavy ze zlomenin kostí. Tyto prvky tvoří rovněž strukturu zubů a pěkný úsměv je předností každé udržované ženy. Síra je složkou aminokyselin, které jsou kromě jiného stavebními látkami kůže, nehtů a vlasů - cystinu, cysteinu a metioninu. Bez nich je růst zdravých vlasů a nehtů nemožný. Sodík a draslík zajišťují rovnováhu vodního hospodářství a nenahradí je nejlepší a nejdražší hydratační krém. Příliš velké zadržování vody v organismu způsobuje viditelné otoky, její nedostatek je na druhé straně příčinou vysušení pokožky, která ztrácí svou jemnost a pružnost. Hořčík předchází otoku dásní, paradentóze, vypadávání vlasů a lámání nehtů. Železo ovlivňuje transport kyslíku v organismu. Jeho nedostatek se často projevuje u žen, které drží redukční diety. Chudokrevnost v důsledku nízkého obsahu železa v přijímané potravě je mnohdy příčinou velmi špatného psychického stavu a nezdravého vzhledu. Zinek se spolu s vitamínem A podílí na procesech regenerace kůže. Bez přítomnosti zinku se rány a popáleniny, včetně spálenin od slunce, velmi špatně hojí. Nedostatek zinku je často způsoben dlouhodobým užíváním antikoncepčních tablet a dodržováním redukční diety. Selen spolupracuje s vitamínem E. Jako silný antioxidant předchází procesům poškozování buněk volnými radikály a zpomaluje s tím spojené procesy stárnutí. Chróm omezuje ukládání tuků v organismu a stimuluje biosyntézu bílkovin. Díky tomu v návaznosti na prováděná cvičení napomáhá tvarování jednotlivých partií těla. Křemík je velmi důležitým prvkem ve vztahu k pokožce, nehtům a vlasům. Díky jeho účinku jsou vlasy pružné a odolné proti lámání a kůže dobře prokrvená. Křemík rovněž podporuje hormonální aktivitu, která u žen s přibývajícím věkem slábne, a tím zlepšuje celkový vzhled. Měď je složkou některých kosmetických přípravků proti stárnutí pokožky. Podobně jako selen má antioxidační účinky.  

 

Doporučuje se užívání od 5 ml (1 lžička) do 30 ml (6 lžiček) denně, v závislosti na individuálních potřebách organismu. Po otevření lahvičky je nutné skladování v chladničce.

Dávkování:

1 čajovou lžičku denně (tj.5ml). Před použitím protřepat.

Upozornění:

Nepřesahovat stanovenou doporučenou denní dávku! Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Přípravek není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy musí případnou konzumaci konzultovat s lékařem.

Skladování:

Uzavřenou láhev uchovávejte na tmavém, chladném místě, při relativní vlhkosti do 75 %. Chraňte před slunečním světlem. Nezmrazujte.

Průměrná výživová hodnota na 100 ml:

energetická hodnota: <0,1 kcal / 0 kJ; sacharidy: <0,1 g; bílkoviny: <0,1 g; tuky: <0,1 g.

Složení:

deionizovaná voda, koloidní minerály a stopové prvky :
maximální denním dávka - 1 lžička (5 ml)
vápník (Ca) - 0,66 mg / 0,08 %*
magnézium (Mg) - 1,3 mg / 0,35%*
mangan (Mn) - 0,04 mg / 2%*
sodík (Na) - 0,34 mg
zinek (Zn) - 0,025 mg / 0,25%*
železo (Fe) - 0,032 mg / 0,23%*
chrom (Cr) - 0,13 ?g / 0,32%*
křemík (Si) - 0,1 mg

* % DDD - doporučené denní dávky